Fanfareorkest

Ons orkest is een fanfare, wat betekent dat het bestaat uit koperblazers (trompet, bugel, hoorn, euphonium, trombone en bas), saxofoons en slagwerk.

Samen repeteren we elke dinsdagavond van 20.00 – 21.30 uur onder leiding van onze dirigent Dianne Eising. Tijdens die repetities komen verschillende muziekstijlen aan bod. We beginnen en eindigen elke repetitie met een koraal, omdat we een christelijke muziekvereniging zijn. Vervolgens gaan we aan het werk met concertwerken, marsen, koraalbewerkingen of populaire muziek. Dit is afhankelijk van het soort optreden dat op het programma staat. Naast concerten is EMOS bij veel activiteiten in Daarle (en omgeving) aanwezig. Zo halen we de wandelaars van de wandelvierdaagse binnen, begeleiden we de Sinterklaasintocht en zijn we natuurlijk present als er een serenade gebracht moet worden in verband met een jubileum.

De contributie voor leden van het orkest (zonder les en jeugdorkest) bedraagt €17,50 per maand. Leerlingen betalen €20,00 per maand. Bij doorstroming naar het orkest komt daar naast een instrument, ook een lessenaar en een instrumentenstandaard bij, die gebruikt mag worden van de vereniging. Ook zal dan een uniform gepast worden, met toebehoren. Dit alles zit ook bij de contributie in. Voor gepaste zwarte schoenen dienen leden zelf te zorgen.