Feest in Daarle met EMOS “Oktoberfest”

Wat was het een mooi feestje! Christelijke muziekvereniging EMOS uit Daarle kan terugkijken op een geslaagd najaarsconcert. Het is misschien wat laat, Oktoberfest in november, maar dat mocht de pret niet drukken, we hebben genoten van het programma van EMOS afgelopen vrijdag- en zaterdagavond.

Maarten Aalvink met de jeugdslagwerkgroep, Rutger Jansen met de slagwerkgroep en Rolf Dekker met de fanfare en de jeugdfanfare hadden een geweldig en toepasselijk programma ingestudeerd.

De avond werd begonnen door de slagwerkgroep en de fanfare van EMOS. Daarna lieten de jeugdfanfare en de jeugdslagwerkgroep horen dat het met toekomst van EMOS wel snor zit.

Het tweede deel van de avond barste het feest echt los, er waren solisten, er waren bijzondere instrumenten, alles werd van stal gehaald. De presentator Gerrit Koppelman voegde zijn humor toe en het publiek nam deel met meezingen, klappen en polonaises.

Mark Bosch maakte het geheel compleet met perfect geluid en een prachtige lichtshow.

Bijzonder op vrijdagavond was de huldiging van twee jubilarissen, Jan Scholten werd gehuldigd voor 55 jaar lidmaatschap en Marinus Burger zelfs voor 65 jaar lidmaatschap. De burgemeester, mevrouw Raven, was present om de jubilarissen te feliciteren en toe te spreken.

Daarle en EMOS kunnen nagenieten van twee geweldige avonden!