Heropening EMOSgebouw

Vrijdagavond 27 januari was het zover. Na een intensieve periode van bouwen en verbouwen is het verenigingsgebouw van Chr. muziekvereniging EMOS uit Daarle heropend.

Het EMOSgebouw is uitgebreid met een multifunctionele bestuurs- of leskamer en een ruime opslagruimte. De uitbreiding is mogelijk gemaakt door financiële bijdrages van Gemeente Hellendoorn en het Raboprojectenfonds, door de welwillende medewerking van lokale ondernemers en door de geweldige inzet van vele vrijwilligers.

De feestelijke opening werd verricht door Wethouder Johan Coes van Gemeente Hellendoorn en het Erelid van EMOS, Marinus Burger. Beide deuren die naar de uitbreiding leiden waren voorzien van een lint wat door de heren werd doorgeknipt. Na de officiële opening was er voor de genodigden en de leden van EMOS gelegenheid om op de opening te proosten.

Voor de inwoners van Daarle en omgeving en andere belangstellenden is er zaterdag 25 maart gelegenheid om het EMOSgebouw te bekijken. Het fanfareorkest heeft dan een repetitiedag als voorbereiding op een bezoek aan het “Gouden Spiker Festival”, Deze dag wordt afgesloten met een klein concertje van 16.00 tot 16.30 uur. Aansluitend is er een open huis tot 17.30 uur. U krijgt van EMOS een kop koffie of thee aangeboden en er is uitgebreid gelegenheid om ons verenigingsgebouw te bekijken. Iedereen is zaterdag 25 maart vanaf 15.45 uur van harte uitgenodigd!

Foto’s van de heropening kunt u bekijken door hier te klikken.